Locatie: Leeuwarden en Groningen

Een zalige dag! Nieuwe vrienden gemaakt, wat een te gekke dag. Alles kon, niks te gek, wat een vrolijkheid. ’s Ochtends in Leeuwarden bij Nathan en Jorinda beide aankleedfoto’s gemaakt en na het ophalen foto’s gemaakt in smullerij De Malle Molen. Bijzondere locatie voor een bruidsshoot maar ja, als je elkaar daar hebt leren kennen, waarom ook niet! Daarna naar Groningen, trouwen in het stadhuis en daarna feest vieren. Deze dag zal me nog lang bijblijven. Geknuffeld door de bruidegom na het trouwen, een maffe selfie met het bruidspaar gemaakt en de mannen en de vrouwen als een soort slagveld elkaar laten bestormen, het was echt te gek! Altijd jammer dat aan zo’n dag een einde komt, maar ja.. Ik heb weer heerlijk genoten, van de dag zelf uiteraard maar ook van de foto’s, van de blijdschap. Mooi.

Fotografisch Hoogtepunt: Onmogelijk 1 foto aan te wijzen, zoveel moois, zoveel vrolijkheid. Terwijl ik achter het bruidspaar aan reed, zag ik ze een selfie maken! Die er nog weer even bijgezocht, op de één of andere manier weer een hilarisch moment 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *