Locatie: Leeuwarden

Het trouwseizoen 2017 is voor mij weer begonnen! De camera’s weer gepakt, de batterijen vol en kaartjes leeg, helemaal weer ingelezen in de nieuwste snufjes en gadgets aangeschaft en vandaag mocht ik weer los bij het bijzondere huwelijk van Bernard en Munkhtuya.
De van oorsprong Mongoolse Munkhtuya woont al jaren in Oostenrijk en via internationale damwedstrijden viel ze voor Bernard en dat mocht vandaag vastgelegd worden in hun huwelijk. Erg leuk omdat het voorzien was van diverse
Mongoolse gebruiken en klederdracht, het maakte een mooi plaatje! Het was een thuiswedstrijd, in Leeuwarden, 3 uurtjes voor mij vandaag, maar weer heerlijke foto’s geschoten zoals deze van het bijwerken van de make-up voor de fotoshoot. Prachtig met die spray en allemaal toekijkende dames die meer moesten weten van wat er gebeurde!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *