Locatie: Leeuwarden

Vandaag mocht ik wederom bij de familie Switters op bezoek, voor de derde keer inmiddels! Wat mooi om 3 keer in 1 familie een bruiloft mee te mogen maken, wat een eer. Inmiddels een hoop bekende gezichten dus en dat werkt best fijn. Vandaag was het decor de muziekkoepel van de Prinsentuin, een mooi stekje om te trouwen. Natuurlijk maakten we foto’s met de klassieke Citroen uit de familie, inclusief een uitstapje naar Pieter zijn bedrijf Autobedriuw De Jager, erg leuk. De kerkdienst vond plaats in de Leger des Heilskerk, dat blijft toch ook mooi en uitgebreid, heel bijzonder. Een mooie dag, met gezellig wat bruidskinderen! Vier stuks in totaal, dus nooit saai. Een neus die leeg moet, champagne die getest moet worden, hele leuke momenten.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *