Locatie: Leeuwarden

Wat is het toch heerlijk als je na zo’n mooie dag in de auto stapt en het gevoel hebt dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt.. dat je er heerlijk tussendoor hebt kunnen bewegen, dichtbij mocht komen en hier en daar wat aanwijzingen mocht geven en verder iedereen lekker hebt zien genieten en daar verslag van mocht doen. Jammer dat de dag voorbij was maar verder was het prachtig. We maakten ’s ochtends foto’s op de oude invalsweg van Leeuwarden, die door de nieuwe haak niet meer in gebruik is maar er nog wel ligt. Ideetje van mijzelf en ’s ochtends eerst nog langs de Omrin Estafette voor een oude stoel en wat bijpassende ouwe zooi.. wat een gave foto’s werden dit zeg! Trouwen in de tuin van Stadhouderlijk Hof, mooi in de zon en op een mooi bankje, het plaatje was compleet. Ik mocht na de BBQ nog wat feestfoto’s schieten en toen zat het er helaas op!

  • Een reactie plaatsen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *