Locatie: Marsum, Menaam, Engelum

Jan en Ellie.. wat een dag! Deze vergeet ik niet snel weer.. tussen het burgerlijk en kerkelijk huwelijk werd er een kalf geboren op de boerderij van Jan en groen als ik ben op dat gebied, ging ik natuurlijk even kijken! Wat bijzonder! Jan zijn broer haalde het kalfje en ik stond er bij met mijn fototoestel.. Vooraf had ik al even laten blijken het verschil tussen stro en hooi niet eens goed te kennen en dan dit.. wat mooi. Maar laten we het huwelijk van Jan en Ellie niet vergeten natuurlijk! Ik was uitgenodigd om het ophalen van Ellie door Jan te fotograferen maar Jan, enthousiast als hij was, was veeeeel te vroeg en zo moesten we het nog even dunnetjes over doen. Foto’s maken bij het Poptaslot en trouwen in de trouwzaal van Menaam en het kerkelijk huwelijk in Engelum. Een mooie dag, een vrolijk bruidspaar, en heel veel rijst !!

  • Een reactie plaatsen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *