Locatie: Franeker en Leeuwarden

Half november is het alweer en ik mag nog één bruiloft fotograferen dit jaar! En wat een mooie afsluiter.. Paul en Esther, wat een lekker gek stel. Vandaag was ik naast fotograaf ook trouwchauffeur. Wat maakt het ook uit allemaal. Gezellig op de achterbank naar de fotolocaties, Paul onze acteur en charmeur was helemaal in zijn element. Heerlijk foto’s schieten, zonnetje erbij, niet warm, wel mooi. Getrouwd werd er in Franeker en daarna voor de kerkdienst en feest naar Eeltjeshiem. Tussendoor nog even eten in de chique zalen van het Stadhouderlijk Hof.
En voor je het weet is het feest los en ligt Paul op de vloer. Uiteraard stond ik paraat en staat het op camera! 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *