Locatie: Oenkerk en Roodkerk

Ja daar sta je dan weer.. in de mooie maar o zo lastige kerk van Readtsjerk; het Readtsjerkje! Prachtig natuurlijk als trouwlocatie, maar altijd lastig om me wat onopvallend te kunnen bewegen. Smal gangpad, bruidspaar breeduit in het midden, ambtenaar achter een groot hek, waar kun je heen als fotograaf? En dan is hèt moment daar, het JA-woord, de kus ! Klaar staan, camera gereed, actie!  Maar eigenlijk kun je geen kant uit. Dus als ambtenaar (Grytsje Dijkstra, altijd vrolijk en enthousiast) je dan vraagt ‘staat het er mooi op fotograaf?’, ja dan ben 
je van mij! Ga hier maar even staan Michiel en Emily, dan mag je elkaar nog een keer ‘feliciteren’. En, geachte aanwezigen, dit keer wel even juichen springen stampen en gek doen graag !! Heerlijk moment.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *