Trouwalbums

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in diverse prijsklassen. Bekijk hieronder voorbeelden. 

De print op de kaft is in overleg samen te stellen. Jullie kunnen de kaft helemaal personaliseren met een mooie foto van jullie trouwdag of met een eigen trouwlogo.

In de categorie Basic lever ik een keurig album, te voorzien van lederen of linnen kaft, of eventueel een fotokaft. Dit is een mooi en net album, voor een vriendelijke prijs. Het album is 25 x 25 cm. De pagina's hebben een heel licht glanzende afwerking, of volledig mat. Het album valt mooi vlak open en de pagina's zijn van stevige kwaliteit.
Het album kost € 200,=.
De kaft kan voorzien worden van jullie namen en/of trouwdatum; dit heeft een meerprijs.

Het Deluxe album wordt gemaakt in Portugal en is van een hele andere soort. Het album heeft hele dikke pagina's die niet buigbaar zijn. Dit album is ook in de afmeting 25 x 25 cm. De kaft is te personaliseren door middel van het gekozen materiaal en gravering. Het wordt geleverd in een mooie doos, in dezelfde stijl en gravering als het album zelf. Deze pagina's zijn duidelijk mat, en foto's worden haarscherp geprint.

Dit album is ook leverbaar als 'liggend' album, op formaat 20 x 25 cm. De prijzen zijn vergelijkbaar. Ook een foto op de kaft van het album is mogelijk.
De prijs van dit album incl. 60 pagina's en afgewerkt zoals op de foto is € 265,=. De luxe afgewerkte doos kost € 85,=.

Ook lever ik verschillende cadeau albums. Wil je je ouders of getuigen bijvoorbeeld bedanken met een leuke herinnering van jullie dag? In diverse prijscategorieën lever ik cadeau albums. Al vanaf € 25,= (vanaf 2 stuks) heb je een leuk aandenken aan de dag om cadeau te doen. Ook lever ik bij het Chiq en Deluxe album bijpassende cadeau albums.
Voor elke portemonnee wat wils!
Informeer naar de mogelijkheden.