Mijn werkwijze bij een bruidsfotografie

Je bruiloft wordt gegarandeerd 1 van de mooiste dagen van je leven, maar er moet eerst nog veel geregeld worden. Ook een bruidsfotograaf, want wat is een trouwdag zonder fantastische foto’s waar je nog lang van kunt nagenieten?
Graag ontmoet ik jullie in een persoonlijk kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken en vertel ik jullie over de mogelijkheden. Ik ben toch de hele dag bij jullie bruiloft dus het is wel belangrijk dat we met elkaar kunnen opschieten. 
We bespreken wat jullie gefotografeerd willen hebben, de locaties en wanneer ik aanwezig zal zijn. Ongeveer 2 weken voor jullie dag spreken we elkaar nog een keer om de laatste details door te nemen, dit kan persoonlijk maar ook eventueel telefonisch.

Op de dag zelf
Naar wens start ik ’s ochtends bijvoorbeeld bij jullie thuis, bij de kapper, het aankleden of het moment dat jullie elkaar zien. Fotolocaties etc. bespreken we uiteraard vooraf, ik ben aanwezig bij jullie huwelijksvoltrekking (burgerlijk/ kerkelijk), 
toasten, bruidstaart, familiefoto's, feest, etc., alles naar jullie wens. Ik streef er naar om zo onopgemerkt mogelijk de mooiste en ontroerende momenten vast te leggen!
Willen jullie je gasten aan het eind van dag bijvoorbeeld een geschenk geven als bedankje voor hun aanwezigheid, dan bestaat de mogelijkheid om hier een kaartje bij te doen met een foto die gemaakt is op de trouwdag. Deze wordt door mij op de dag zelf gemaakt zodat je ze direct kan meegeven aan jullie gasten!

Na de bruiloft
Afhankelijk van de tijd dat ik op jullie trouwdag aanwezig ben, neem ik gemiddeld tussen 1000 en 1500 foto’s. Hieruit maak ik een selectie van de beste foto’s, hier blijven dan uiteindelijk zo’n 300 á 400 foto’s over. Deze foto’s bewerk ik op belichting, scherpte, kleur en uitsnede. Ik nodig jullie vervolgens uit om de foto’s te bekijken. Als ik voor jullie een album mag maken, heb ik voor dit album al een selectie van de mooiste en meest geschikte foto’s gemaakt. Hierin mogen jullie uiteraard wijzigingen aanbrengen.
Jullie krijgen uiteraard alle bewerkte foto’s van mij digitaal aangeleverd op een usb-stick, op groot formaat en zonder logo etc.. Mochten jullie er voor kiezen door mij een album te laten maken, dan zal dit meestal binnen 3 weken gereed zijn. Klik hier om voorbeelden van trouwalbums te zien. Mochten jullie hierin andere wensen hebben, dan kan ik dat altijd voor jullie uitzoeken!

Trouwkaart
Een originele en eigen trouwkaart kan ik voor jullie maken. Met of zonder daarop een foto van jullie zelf. Kijk eens bij de voorbeelden en vraag naar de mogelijkheden!