Werkwijze zwangerschapsfotografie

Foto’s van je buik worden meestal gemaakt rond de 34e week van je zwangerschap. Dit hoeft niet precies in week 34. Het belangrijkste is dat de buik mooi rond is en dat je je nog fit genoeg voelt om langs te komen. Dus kijk wat voor jullie goed voelt!

Voor de reportage van je zwangerschap is het aan te raden om kleding aan te trekken die geen striemen geeft op of rond de buik. Kies bij de fotosessie van de zwangerschap voor kleding die de buik goed laat opvallen. Je partner is uiteraard ook van harte welkom! Laat je partner zijn kledingkeuze qua kleur op die van jou aansluiten. Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Je mag meerdere outfits meenemen, graag zelfs! Ik werk met zowel een zwarte als witte achtergrond. Het is dus handig om verschillende kleuren kleding mee te nemen, ook verschillende onderkleding. Zwarte kleding op een zwart doek zal een heel donker geheel geven. Het kan ook heel leuk zijn om niet-zwangerschapskleding mee te nemen, bijvoorbeeld een spijkerbroek of bloes die niet meer dicht wil, geeft een leuk effect!

Als jullie dat willen, kunnen we ook buiten in de natuur fotograferen. Bijvoorbeeld bij een ondergaande zon kun je prachtige foto’s schieten! Last van striae? Wees niet bang dat je buik niet mooi genoeg (meer) is om te fotograferen! Met Photoshop is een hoop mogelijk en striae kan ik dus verminderen of weghalen. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi foto-album te laten maken met daarin de mooiste foto’s van je zwangerschaps-shoot!

Mochten er nog vragen zijn, bel of mail mij gerust!