Bedankt voor uw interesse in mij en mijn fotografie!
Een behoorlijk uit de hand gelopen hobby mag ik wel zeggen...
Even voorstellen.... Mijn naam is Lex Ensing, 45 jaar, getrouwd en vader van 2 prachtige dochters (die overigens ook vaak onderwerp van fotoshoots zijn).
Van wat stoeien met een compact-camera naar een 2e hands spiegelreflex tot een mooi fullframe toestel met prima lenzen.. van studioruimte op onze zolderverdieping naar de mooi verbouwde studio in wat voorheen onze garage was! Wensen te over maar ook genoeg ontwikkelingen!

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen.. baby's, kinderen, volwassenen, zo leuk, zo divers en ook zo dankbaar om te doen! Maar niet minder uitdagend is het mooi in beeld brengen van een woning, of voor een professionele opdrachtgever een product of presentatie van zijn bedrijf of werknemers.
Sinds kort ben ik ook bezig met videografie, ook ontzettend leuk om te doen. Bijvoorbeeld het maken van een trouwvideo, maar ook een filmpresentatie van uw feest of evenement behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast heb ik Willem tot leven geroepen; een stoere veekar die ik omgebouwd heb tot een heuse photobooth! In te huren inclusief mij als fotograaf voor uw feesten en evenementen.

U een mooie herinnering geven, voor nu en voor later, die gedachte vind ik mooi.
Altijd op zoek naar spontaniteit, vrolijkheid en emotie...

Graag ontvang ik u in mijn studio of op locatie! Mail of bel mij gerust bij vragen!