Bruidsfotografie
Van jullie trouwdag maak ik een mooie, ongedwongen, spontane trouwreportage. Een sfeervol verslag van jullie dag!
Wanneer je op zoek bent naar een professionele én onopvallende fotograaf op je bruiloft dan zit je bij mij goed. Klik op de foto en lees o.a. mijn werkwijze, de tarieven en bekijk eens mijn portfolio! Tevens kunnen jullie mij inhuren voor het maken van jullie eigen originele trouwkaart of trouwlogo!

Zwangerschapsfotografie
Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je buik. Voor jezelf, voor je kind later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familie. Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Geboortekaartjes
Een uniek geboortekaartje met 1 of meerdere foto's van jullie baby. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Er zijn veel verschillende ontwerpen mogelijk, alles naar jullie eigen wens.

Studio
De studio-shoots voer ik uit in mijn fotostudio naast mijn woning aan Langesan 170 te Leeuwarden (wijk Zuiderburen). In mijn studio doe ik voornamelijk fotoshoots met gezinnen, make-over shoots (in samenwerking met kledingzaak en kapper/make-up), foto's voor professionele doeleinden (Linked-in profielfoto's bijvoorbeeld), productfotografie, zwangerschapsfotoshoots, enz..
Ook is het mogelijk om buiten in de natuur een fotoshoot te doen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Newborn fotoshoot
Jullie pasgeboren baby is natuurlijk de mooiste van de wereld. Het is dan ook een prachtige herinnering voor later om deze bijzondere momenten vast te leggen. De beste tijd om een pasgeborene te fotograferen is als ze echt nog heel klein zijn, zo rond de 10 dagen oud. Dan slapen ze nog veel en krullen nog graag helemaal op zoals ze gewend waren in de baarmoeder. Dit levert prachtige foto's op. De aankleding met eventueel eigen kledingstukken, knuffels en andere waardevolle attributen is uiteraard helemaal naar wens mogelijk. 

Cakesmash
Ontzettend leuk om te doen! Laat  je zoon of dochter rond zijn/haar 1e verjaardag een taart compleet smashen! De taart is naar jullie wens te maken en wordt door mij geleverd (bij de prijs inbegrepen). De foto's kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging van het verjaardagsfeestje van jullie cakesmasher. De aankleding van de achtergrond kan uiteraard ook met eigen meegebrachte attributen.

Videografie
Naast fotografie vind ik het maken van video's ook ontzettend leuk om te doen! Alles kan natuurlijk op film: denk aan een trouwvideo, een presentatiefilm van uw bedrijf, het op film zetten van een evenement of feest, een video van uw woning ten behoeve van de verkoop, enz. enz.

Familie-/buitenfoto's
Eens een keer met je hele familie mooi op de foto staan, komt natuurlijk niet zo vaak voor. Er moet natuurlijk een gelegenheid (verjaardag o.i.d.) zijn en dan nog zal er iemand ontbreken op de foto omdat hij of zij de foto maakt. Ideaal dus om een leuke fotoshoot bij mij te doen! Ik doe dit vaak op locatie omdat dat mooiere plaatjes oplevert en simpelweg omdat mijn studioruimte niet toereikend is voor zulke grote groepen. Een mooie herinnering voor later!

Schoolfotografie
Heeft u ze ook wel gezien inmiddels? Altijd dezelfde foto's op hetzelfde trappetjes met dezelfde achtergrond en ongemakkelijke gezichtjes? Zou het niet mooi zijn als de kinderen echt tot hun recht komen, ouders echt blij gemaakt kunnen worden met de schoolfoto's ? Ik doe het graag op mijn eigen wijze, neem de tijd voor een foto en deze mag ook gerust opnieuw als een kindje het misschien eerst even spannend vindt. Want dat kan het best zijn natuurlijk. Ik maak graag verschillende foto's, niet één statiefoto maar verschillende foto's in verschillende poses, zodat er ook wat te kiezen valt en de kinderen ook plezier beleven aan het poseren!

Make-over fotoshoot
Een dagje als een echt model doorbrengen? Dat kan met deze make-over fotoshoot. Een dagvullend programma met kleding uitzoeken, haar en make-up en tenslotte een echte glamour fotoshoot. Dit levert natuurlijk prachtige foto's op die je ook kunt gebruiken voor professionele doeleinden. Ook leuk als vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest!

Bedrijfsfotografie
Een professionele presentatie van uw bedrijfspand, kantoor en/of medewerkers. Te gebruiken voor bijvoorbeeld uw website of promotiemateriaal (flyers, folders, enz.).