Locatie: Sneek, Terherne

Mijn oud collega Rima trouwde vandaag met haar Reno en ik mocht de foto’s maken! Wat een hilarische dag, één om te onthouden! Het werd een dag zoals ik me Rima herinner; vurig, vol emotie, veel humor en bijzondere hektiek. Zo zal ik nooit weer vergeten dat ik het bruidspaar ineens kwijt was omdat er een locatie in de planning geslopen was die ze even vergeten waren mij te melden. Zo stond ik bij Tsjerke in Terherne terwijl hier nog een heel ander bruidspaar met gezelschap aanwezig was. Ik dacht dat ik gek werd! Gelukkig duurde de ophef niet lang en kon ik al snel weer bij het gezelschap zijn. Het was een dag vol emotie en wat heb ik gelachen. Ik zou op tijd in de ochtend aanwezig zijn om het aankleden te fotograferen. Kom ik bij Rima thuis, jurk al aan!! Na het burgerlijk huwelijk werd er getoast, maar Rima had de champagne al weggetikt voordat iedereen klaar stond. Ik hield het bijna niet droog, hilarisch! Het was een warm gezelschap en zo werd het al snel gezellig. Een dag om te onthouden.

Fotografisch hoogtepunt: Machtig.. Rima die de jurk al aanheeft voordat ik foto’s kan schieten, de drank al op heeft en bijgeschonken moet worden. En een mooi moment in Tsjerke voor de groepsfoto.

RenoRima1

RenoRima2

RenoRima3

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *