Locatie: Buitenpost, Augustinusga

Mooi..zo laat in het jaar trouwen, dat is altijd spannend! En regenachtig werd het.. een mooie herfstdag met buien en daarnaast ook nog zonneschijn! De sfeer in de foto’s en bij de gasten was in elk geval lekker warm. We pendelden wat heen en weer vandaag tussen Buitenpost en Augustinusga, gelukkig lag het allemaal vlak bij elkaar. Foto’s maakten we in de kerk waar later ook getrouwd werd en nog even buiten, we werden al gauw door de regen de auto weer ingejaagd. Gelukkig waren Geert en Etje supervrolijk en dat zie je terug in de foto’s! Geert had niet eens een echt aanzoek gedaan en dat mocht hij vlak voor het JA-woord dus alsnog even doen van de ambtenaar, het leverde allemaal mooie foto’s op. Twee lieve bruidsmeisjes mee en het plaatje was compleet. Nog wat foto’s bij Strandheem in de avond en mijn taak zat er op. Een mooie afsluiter van mijn trouwseizoen 2015. Heerlijk nagenieten nu…

Fotografisch hoogtepunt: Aankleedfoto’s? Niet iedereen heeft er een beeld bij. Ik vind het altijd super, de ochtend momenten bij ouders thuis, een mooi begin van de dag en van het album. Geert werd aangekleed door heit en zus, Etje was bij mem, heerlijk.
De bruidsmeisjes vonden het hilarisch allemaal, prachtig !
Geert en Etje1

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *