Locatie: Stiens, Garijp, Tytsjerk, Leeuwarden, Burgum, Earnewâld, Garyp (in die volgorde)

Zo wat een plezier vandaag, Hendrik en Hilda hebben samen een hoop lol en dat is te zien! Lachend toen Hendrik zijn Hilda ophaalde, lachen bij de trouwreportage, humor thuis, gieren brullen bij de trouwceremonie, zowel bij Klaas Politiek (uiteraard!) in het gemeentehuis van Burgum maar zelfs in de kerk een hoop plezier, en dat zie je op de foto’s heel mooi terug. Wat een mooie dag, wat een gezelligheid en een vriendelijke mensen, iedereen deed ook zo heerlijk mee, prachtig geslaagd al zeg ik het zelf.

Fotografisch hoogtepunt schoot ik op het bordes van het gemeentehuis. Als het gezelschap het leuk vind mag ik graag wat gekke groepsfoto maken en dat ging vandaag zeer gesmeerd. Alleen de beppes op de voorgrond hebben het idee geloof ik niet gesnapt, fantastisch die 2 op de voorgrond !

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *