Locatie: Leeuwarden, Oenkerk

Zon! Dat willen we graag op een trouwdag en wat een mooie dag met Wietse, Miranda en hun 3 jongens. En het blijkt maar weer.. als de kinderen het mooi hebben, heb je het zelf ook mooi. Op het terrein van Stania State hebben we prachtig foto’s kunnen maken, de mannen vonden de enorme slee en de parktuin prima, een touw in de boom zorgde voor eindeloos plezier! Later op het springkussen gingen de mooie kleren uit maar hier hebben ze alles nog mooi aan en nog redelijk schoon. Getrouwd werden ze door Klaas Politiek en toen de BBQ aan ging, zat mijn dag er weer op.

Fotografisch hoogtepunt : zeker met Niels, Ruben en Erik, slingerend aan de boom, leuk !

Wietze en Miranda

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *