Locatie: Vlieland

Yessss! Dat is het gevoel dat bij me opkwam toen we op de Vliehors Expres zaten onderweg naar het drenkelingenhuisje! Yes!! Nadat voor mij 2 eerdere bruiloften, die hier ook plaats zouden vinden, in verband met het weer niet door konden gaan, was het vandaag dan echt zo ver! Op naar het drenkelingenhuisje op Vlieland, op de Vliehors. Langs het militair oefenterrein, slalommend om de geulen en op naar het verste punt van het eiland. Wat een prachtige bruiloft beleefde ik hier samen met Job en Annerieke en hun gasten. Het was niet eens zo zonnig maar dat hoeft hier
ook niet.. grijsblauwe luchten, mooie setting, mooie gasten, wat een sfeer. We zouden eerst met driemaster Grootvorst met zijn allen over, maar in verband met het weer werd het toch Doeksen. Ook prima, de gasten gingen zondag toch nog lekker varen met de driemaster. Ikzelf heb na een rustige overnachting de veerdienst weer genomen, na het bruidspaar en gasten uitgezwaaid te hebben. Wat een ervaring, wat een bruiloft. Goed eten, mooi feest, ik mocht er verslag van doen. Met veel plezier denk ik terug aan een mooie dag en prachtige foto’s!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *