Locatie: Borger, Harlingen, Waddenzee !

Zo, ik kan er weer 1 bijschrijven in de categorie ‘niet alledaagse trouwlocatie’ !
Trouwen op een zeilschip, midden op de Waddenzee. Wat bijzonder zeg! 17-7-17, weer zo’n mooie datum, toevallig op een maandag maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst in de ochtend ging ik naar Borger en nadat het haar, make-up en de jurk gedaan waren, werd Cindy door haar Jeffrie opgehaald in een dikke Volvo V90. Op naar Harlingen waar de boot klaar lag om aan boord te gaan. Nog wat mooie foto’s van het bruidspaar rond de kade gemaakt en daarna de Waddenzee op. Wat een bijzondere plek om te trouwen, op het voordek van de Koh-i-Noor. Mooi weer, blauwe luchten, goed gezelschap, wat een romantiek. Super om er bij te mogen zijn. Na het trouwen kwam voor mij en de ambtenaar al gauw de watertaxi. Als een malle knalden we over het water terug naar Harlingen, dat is even wat anders dan de veerdienst van Doeksen. Kost een paar centen, maar ook weer een gave ervaring!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *