Wat een lol vandaag met zo’n prachtige oude VW T1 bus.. Van mijntrouwebus.nl ! We maakten er wat kilometers mee en heel wat leuke foto’s. Trouwen zouden Peter en Elly misschien wel doen in de Uniastate in Bears, althans het stalen frame wat er staat ter nagedachtenis aan de state.  Helaas was het weer niet mooi genoeg en werd het binnen in het kerkje trouwen.
Ook mooi! Op de boerderij en mini-camping van Peter en Elly gingen we los met foto’s maken, in de bus, op de hooizolder en op een oude trekker, niks was te gek. Lekker gegeten op Klein Zwitserland en daar was in de avond ook het feest. Prachtige familiefoto’s nog kunnen schieten op het strandje daar aan het Bergumermeer, wat een sfeer!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *