Locatie: Kollum, Leeuwarden, Stania State, Burdaard

Oh heerlijk, dit was weer genieten vandaag zeg. Wat een plezier, zo heb ik het graag en wat is dat ook heerlijk om terug te zien in de foto’s. Het begon al bij de kapper in de ochtend, Anke het haar alle kanten uit, het ophalen van de bruid en daarna naar beppe toe, het begon al enorm blij allemaal. Voor foto’s naar de Blokhuispoort, ondanks de steigers een mooie setting 
voor foto’s! Trouwen op Stania State, voor de laatste keer voor mij met Klaas Politiek.  Jammer, fantastische ambtenaar maar stopt er helaas mee. Trouwen voor de  kerk in Burdaard, de persoonlijke verhalen over Anke door Sybryn hoorde ze geloof ik liever niet, maar aan het begin van het feest werd Sybryn genadeloos door zijn familie teruggepakt. Wat een mooie dag en wat mocht ik weer dichtbij komen, bedankt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *