Locatie: Sneek

Lokaal55 was vandaag weer het decor voor een prachtige bruiloft. Eelke trouwde zijn Anna in het ‘kapelletje’ naast Lokaal55. Wat een mooie plek en wat is het toch een gek idee als je bedenkt wat het oorspronkelijke doel van de ruimte was. Maar prachtig aangekleed en sfeervol doet weinig nog denken aan de oorspronkelijke koeienstal als laatste stop. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in Oppenhuizen, allemaal met de open praam die kant uit. Terug naar Sneek plensde het en konden alle daggasten, inclusief ikzelf, carpoolen met de avondgasten terug. Wat een warmte en saamhorigheid, mooi om mee te maken. Na nog wat feestfoto’s, openingsdans, gooien van het boeket, zat deze mooie dag er helaas weer op.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *