Locatie: Zwolle, Olst

Wauw wat een mooi thema huwelijk… Roaring twenties! En wat prachtig doorgevoerd en iedereen deed mee! Met al die thema’s die ik meemaak is het wel eens lastig wat uit de kast 
te trekken maar een setje bretels deden het al heel goed en mijn fotokoffer was voor de gelegenheid verstopt in een oude zwarte koffer, zo mocht ik ook meedoen. In een oude A-Ford in stijl vanaf Zwolle naar prachtige locaties : Kasteel De Haere en Gaia in de omgeving Olst. Warm en droog was het allerminst maar de sfeer zat er lekker in, foto’s maakten we in de mooie nostalgische setting van Humphreys in Zwolle. Een mooi thema, een mooie dag, mooi bruidspaar en mooie gasten, alles  was weer aanwezig.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *