Locatie: o.a. Menaldum, Wommels, Bolsward

Dit was in vele opzichten niet alledaags! Menno is zelf fotograaf en dat leverde wat bijzondere wensen op! Knap lastig lijkt het me dan zelf ook om zo iets als je bruiloft uit handen te geven als je het misschien liever zelf fotografeert! Ik hoefde dan ook niet veel na te denken over welke houdingen ik dit bruidspaar wilde aan laten nemen, dat wisten ze zelf wel..en ook de nabewerking van de foto’s deed Menno liever zelf. Het is weer eens wat anders. Desondanks was ik zeer welkom en heb ik weer genoten. Eén van de laatste bruiloften in het gemeentehuis van Menameradiel, aangezien deze gemeente bijna verdwenen is. Naar Wommels voor de receptie en daarna Bolsward voor de fotoshoot en een intense kerkdienst in het ‘Gloriehuis’ in Bolsward.
Onderstaande foto is 1 van de weinige die ik zelf in mocht brengen en die laat ik dan ook graag zien natuurlijk. Vooral ook omdat veel bruidsparen op de één of andere manier zo graag op 
bruggetjes willen poseren en ik dat vervolgens zo afgezaagd vind. Maar zo, in het groen, herfsttinten die al een beetje doorkomen, zon, schaduw, zo mag het van mij wel ! 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *