Locatie: Landgoed Lemferdinge (Paterswolde)

Laurens en Ellen, wauw! Hier moet je bij geweest zijn. Een heerlijke bruiloft van een heerlijk stel. Mooie mensen, fotogenieke locaties en een hoop emotie. En zeker niet te vergeten een unieke trouwceremonie. Nou heb ik al best wat huwelijken mee mogen maken, maar een bruid die met de rug tegen de rest aan gezet wordt of een bruidegom met een blinddoek, dat had ik nog niet eerder gezien. Wat een leuke en ongedwongen trouwceremonie was dit. De BABS was zo van slag van deze unieke gebeurtenis dat ze spontaan de lessenaar sloopte en de ringen vergat. Ik kan het me goed voorstellen. Wat zag dit er mooi uit zeg. Van trouwen buiten onder de boom, eten in de boomgaard tot het ijs van Mattie Gelati aan toe. Als klapstuk Laurens die de schijn ophield door
geen openingsdans te willen doen, maar vervolgens met Ellen samen een prachtige show weggaf, iedereen verbaasd en met open mond toekijkend. Wat een geniale dag.
Kijk hier voor de foto’s van Laurens en Ellen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *