Locatie: Drachten en Drachtstercompagnie

Dit was wel bijzonder zeg vanochtend, normaliter komt de bruidegom zijn bruid ophalen maar vandaag was dat andersom! Een niet alledaags momentje, de bruid staat voor een dichte deur te wachten. Waarom ingewikkeld doen als het ook praktisch kan. Na dit mooie moment gingen we foto’s maken in de buurt van Bakkeveen, waar ik weer eens boompje mocht klimmen. Ik ben gek op een foto van bovenaf en dat kon vanochtend prima. Blijft leuk, hoewel ik me ook nu weer afvroeg hoe ik beneden moest komen.. Toen de shoot klaar was begon het te regenen, wat een
timing. Na de lunch trouwen in het gemeentehuis van Drachten waarna ik nog mee mocht voor een MEGA stuk taart (lekker hoor!), daarna zat het er voor mij weer op.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *