Werkwijze geboortekaartjes

Samen bepalen we, liefst enige tijd voor de uitgerekende datum, de globale opzet van de kaart. We spreken af voor een kennismaking en zoeken samen een formaat en layout uit. We kunnen bijvoorbeeld een bestaand idee verder aanpassen en afstemmen op jullie wensen of uiteraard een compleet nieuwe kaart ontwerpen. We bepalen dus formaat/ afmeting van de kaart, kleurgebruik (komen de foto’s er in kleur of in zwart/wit in), welk lettertype gebruiken we, welke tekst komt waar. In feite maken we de kaart dus grotendeels klaar, zodat na de bevalling alleen de foto’s nog geschoten moeten worden.

Ook bepalen we alvast wat voor foto’s jullie ongeveer willen. Op basis hiervan maak ik dan een opzet waarover we per email contact hebben, net zolang totdat het naar jullie wens is.

Na de bevalling ontvang ik graag zo spoedig mogelijk een seintje/ belletje dat jullie zover zijn, ik kom dan bij jullie thuis (of in het ziekenhuis als dat nodig is) om de foto’s te maken. Diezelfde dag nog ontvangen jullie van mij jullie kaart per email met daarin verwerkt de foto’s van jullie baby’tje. We kunnen daarna nog wat aanpassingen doen, als alles dan naar wens is stuur ik de bestanden naar de drukker om de kaart te laten drukken.

 

Eventueel kan ik nog een proefdruk laten maken ter goedkeuring, daarna gaat het definitief gedrukt worden en zijn de kaartjes klaar! Enveloppen kunnen jullie uiteraard al in een eerder stadium ontvangen.

 

Over het algemeen is zo ’n unieke, compleet op jullie wensen afgestemde kaart met foto’s zo’n 3 a 4 dagen na de bevalling klaar!